Projekt 40K

Frukt

Efterlyste tips på en utmaning till mig själv och jag har funderat mycket på det. Att ha något stort mål att jobba för. Och så bestämde jag mig för att min stora utmaning ska vara att gå ner 40 kilo under det kommande året.
Det blir tufft och samtidigt tufft att göra det officiellt. Jag kommer att via bloggen uppdatera hur det går. Vad min startvikt är får ni vänta med att få veta. Är inte där ännu att jag vill lägga ut den.
Det kommer att bli en ordentlig resa men inte omöjlig. Upplägget är framför allt att se över kosten. Färre kalorier in helt enkelt. Men också mer träning. Så nu ska det fotas och mätas för det handlar inte bara om vad vågen visar utan även resultat i centimeter.

Jag kommer att använda bloggen som ett sätt att sätta press på mig själv eftersom jag nu ”outat” min utmaning som är väldigt personlig. Hoppas på mycket pepp och stöd från er som orkar läsa och följa.

träning

 

 

6 reaktioner till “Projekt 40K”

  1. Heja dig Gun-Britt! Jag ska följa dig med stort intresse! Och är dessutom övertygad om att du fixar det. Vem vet, kanske du kan lyckas inpirera mig att komma igång med tävlandet igen genom din utmaning :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *