Hur går det med projekt 40K

HemDet har varit lite trögstartat måste jag erkänna. Har för mycket annat i min kalender för att hinna träna och tänka på kosten, så jag har gjort två åtgärder.

Först har jag bokat upp mig hos Lofsangruppen för att få coachning med kost och träning. Där måste jag redovisa vad jag har för mig och får tips och råd på både vad jag ska äta och vad jag ska träna. Väl värt att testa konceptet.

Det andra jag har gjort är att låsa kalendern för nya bokningar om det inte är någon form av träning som ett zumbapass.

Jag har gått ner i vikt sen jag började men inte så mycket som jag kanske borde ha gjort. September är en tuff månad med många som fyller år och mycket som ska firas. Bland annat jag själv. Men nu dröjer det ett tag tills det är dags för nya kalas så det är bara att hålla i.

Det är första veckan med Lofsangruppen så det handlar om att göra kostdagbok och filma sig själv när jag gör testpass för att de ska se hur rörlig jag är. Ja, ungefär som ett kylskåp. Den stora utmaningen blir inte att klara övningarna, vilket vore det naturliga, utan att klara av att filma mig själv när jag gör dem. Hej och hå, det blir något att bita i.

Bara att ta en dag i taget och en vecka åt gången. Jag har ett år på mig att klara mitt mål (fast nu är det knappt 11 månader kvar). Men skam den som ger sig.

2 reaktioner till “Hur går det med projekt 40K”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *